Μυτιλήνη: Πελάτης χρεώθηκε τον καφέ που… έκαψαν για τις σφήκες!

Την απόδειξη το την έδωσε μάλιστα ο ιδιοκτήτης του καταστήματος και όχι η σερβιτόρα

Μυτιλήνη: Πελάτης χρεώθηκε τον καφέ που… έκαψαν για τις σφήκες!

Ένα απίστευτο αλλά αρκετά… ελληνικό περιστατικό έλαβε χώρα στη Μυτιλήνη.

Συγκεκριμένα παρέα έκατσε σε ορεινό μέρος του νησιού για να φάνε το οποίο ήταν γεμάτο από σφήκες, όταν ζήτησαν να αλλάξουν τραπέζι, η κοπέλα είπε που εργαζόταν ως σερβιτόρα, «θα φέρω να κάψω καφέ» είναι μία πατέντα που συνηθίζεται και ο «μύθος» λέει πως διώχνει τις σφήκες.

Όταν ήρθε η ώρα να πληρώσουν είδαν μετά εκπλήξεως πως είχαν χρεωθεί με 1 ευρώ επιπλέον τον καφέ.

Μάλιστα, όπως είπε ο παθών στην εκπομπή «Δεκατιανοί» του ΣΚΑΪ, την απόδειξη την έφερε ο ιδιοκτήτης του καταστήματος και όχι η σερβιτόρα.

Ο άνθρωπος πλήρωσε, δεν έκανε θέμα, αλλά φεύγοντας είπε στον καταστηματάρχη, «δεν είναι όλα λεφτά». Απάντηση φυσικά δεν έλαβε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όταν τον ρώτησαν από το στούντιο αν ήταν εσπρέσο ο καφές, είπε, ευτυχώς όχι γιατί «θα είχε πληρώσει 5 ευρώ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.