ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ναύπλιο: Κομμάτι από πεύκο έπεσε σε κεντρική πλατεία – Από θαύμα δεν υπήρξαν θύματα

Πρόκειται για ένα σημείο με τεράστια κίνηση

Ναύπλιο: Κομμάτι από πεύκο έπεσε σε κεντρική πλατεία – Από θαύμα δεν υπήρξαν θύματα

Από θαύμα δεν υπήρξαν σοβαροί τραυματισμοί μετά την πτώση ενός τεράστιου κλαδιού από πεύκο στην πλατεία Δικαστηρίων στο Ναύπλιο το μεσημέρι της Παρασκευής (28/7).

Πρόκειται για ένα σημείο με τεράστια κίνηση στο κέντρο του Ναυπλίου, καθώς από το μέρος εκείνο που έπεσε το πεύκο παιρνούν πολλοί επισκέπτες και ντόπιοι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για το περιστατικό ενημερώθηκε η πυροσβεστική και η υπηρεσία πρασίνου του Δήμου Ναυπλιέων που θα προχωρήσει στην κοπή και την απομάκρυνση του ανέφερε το argolikeseidhseis.gr.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.