ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Θεσσαλονίκη κατά του Flyover

Οι διαδηλωτές ανέφεραν ότι θα κοπούν χιλιάδες δέντρα και ότι θα καταστραφούν 82.000 τ.μ. περιαστικού δάσους

Νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Θεσσαλονίκη κατά του Flyover

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στην κατασκευή του Flyover πραγματοποίησαν μέλη συλλογικοτήτων και συλλόγων της πόλης στον πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας.

Οι διαδηλωτές ανέφεραν ότι θα κοπούν χιλιάδες δέντρα και ότι θα καταστραφούν 82.000 τ.μ. περιαστικού δάσους, ότι θα επιδεινωθεί η ποιότητα του αέρα, ότι το έργο δεν θα λύσει το κυκλοφοριακό αλλά θα το αναπαραγάγει, ότι δεν υπάρχει κυκλοφοριακή μελέτη, ότι το έργο δεν έχει ενταχθεί στο ΕΣΠΑ και βαραίνει αποκλειστικά τον κρατικό προϋπολογισμό και ότι δεν υπάρχει ουσιαστική διαβούλευση με τους φορείς, τους δήμους και τους κατοίκους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μεταξύ άλλων στη συγκέντρωση μετείχαν μέλη των φορέων που έχουν καταθέσει τις δύο αιτήσεις ακύρωσης του έργου στο Συμβούλιο της Επικρατείας καθώς επίσης και η δημοτική παράταξη «Η Πόλη Ανάποδα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.