ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Νέα συγκέντρωση το απόγευμα στα γραφεία της Hellenic Train

Η Hellenic Train σήμερα δεν θα πραγματοποιήσει κανένα δρομολόγιο λόγω της απεργίας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών

Νέα συγκέντρωση το απόγευμα στα γραφεία της Hellenic Train

Νέα συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Πέμπτη, το απόγευμα έξω από τα γραφεία της Hellenic Train, στη λεωφόρο Συγγρού.

Στη συγκέντρωση καλούν ομοσπονδίες όπως το ΠΑΜΕ, εργατικά σωματεία, συλλογικότητες. «Καλούμε όλα τα Συνδικάτα να πάρουν μέρος στην κινητοποίηση που οργανώνεται με πρωτοβουλία του Εργατικού Κέντρου Πειραιά την Πέμπτη 2 Μάρτη στις 6 το απόγευμα, έξω από τα γραφεία της Hellenic Train (Συγγρού 41)» αναφέρει το ΠΑΜΕ, το οποίο εξαπολύει «πυρά» κατά της εταιρείας, της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ -για την πώληση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στον ιταλικό όμιλο Ferrovie dello Stato Italiane Group. «Να απολογηθούν τώρα όλοι αυτοί που πούλησαν τον ΟΣΕ αντί να τον θωρακίσουν με σύγχρονα συστήματα ασφάλειας, αφήνοντας τους ελληνικούς σιδηροδρόμους με ελάχιστους εργαζόμενους, χωρίς κατάλληλη εκπαίδευση, εξειδίκευση και πιστοποίηση» αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωση.

Υπενθυμίζεται ότι και χθες συγκεντρώθηκαν διαδηλωτές έξω από τα γραφεία της Hellenic Train στην Αθήνα, όπου και ξέσπασαν σφοδρές συγκρούσεις με δυνάμεις της αστυνομίας.

Η Hellenic Train σήμερα δεν θα πραγματοποιήσει κανένα δρομολόγιο λόγω της απεργίας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.