Νέος δήμαρχος Ιωαννίνων ο Δημήτρης Παπαγεωργίου

«Η εκλογή του Μωυσή Ελισάφ άνοιξε ένα νέο παράθυρο στην πόλη των Ιωαννίνων» ανέφερε ο νέος δήμαρχος

Νέος δήμαρχος Ιωαννίνων ο Δημήτρης Παπαγεωργίου

Ο μέχρι τώρα Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Παπαγεωργίου είναι ο νέος Δήμαρχος Ιωαννίνων καθώς η διαδικασία εκλογής ολοκληρώθηκε απόψε από τους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης «Γιάννενα- Νέα Εποχή».

Η σύγκλιση της δημοτικής ομάδας έγινε από τον Γιάννη Τσίμαρη, τον δημοτικό σύμβουλο που είναι ο πλειοψηφών δημοτικός σύμβουλος και ο οποίος στην τοποθέτησή του αναφέρθηκε στο νομικό σκέλος της διαδικασίας ενώ έκανε και μία εκτενή και συγκινητική αναφορά στον Μωυσή Ελισάφ.

Αν ο Παύλος Πολάκης διαγραφεί από τον ΣΥΡΙΖΑ και ιδρύσει δικό του κόμμα, θα το ψηφίζατε;

  • Ναι (41%, 6.209 Votes)
  • Όχι (45%, 6.789 Votes)
  • Ίσως (10%, 1.459 Votes)
  • Δεν ξέρω / Δεν απαντώ (4%, 651 Votes)

Σύνολο ψήφων: 15.108

Loading ... Loading ...

«Βρισκόμαστε απόψε ενώπιον μιας ιστορικής στιγμής για την πόλη. Μιας στιγμής που κανένας δεν φανταζόταν όταν βρισκόμασταν στα πρώτα βήματα της «Νέας Εποχής», μιας στιγμής που κανένας δεν ήθελε να πιστέψει μέχρι και πριν από λίγες μέρες.

Ο Δημαρχός μας, οΜωυσής Ελισάφ της προσφοράς, του πνεύματος του πολιτισμού και της ευθύνης, ο οποίος πριν τέσσερα χρόνια περίπου ξεκίνησε την πορεία για την αναγέννηση του Δήμου μας δεν είναι πια μαζί μας.
Δίπλα του βρεθήκαμε όλοι όσοι είμαστε εδώ απόψε και εκατοντάδες άλλοι που στελέχωσαν τα ψηφοδέλτιά μας σε όλο το Δήμο.Μαζί του και οι πολίτες που τον ανέδειξαν Δήμαρχο τους.

Είναι αλήθεια ότι ακόμη δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι ο Μωυσής δεν είναι ανάμεσά μας. Δυσκολευόμαστε να δεχθούμε ότι δεν βρίσκεται στο γραφείο του, δεν δίνει οδηγίες, δεν ρωτάει για κάθετι μικρό και σημαντικό.

Γράφτηκαν πολλά για τον δήμαρχο Ιωαννίνων τις προηγούμενες ημέρες.
Θέλω να πω τούτο..

Η εκλογή του Μωυσή Ελισάφ άνοιξε ένα νέο παράθυρο στην πόλη των Ιωαννίνων. Ήταν μία κορυφαία στιγμή για την ιστορία της πόλης. Ο θάνατός του δεν θα πρέπει να κλείσει το παράθυρο αυτό… Είναι δικό μας χρέος να το κρατήσουμε διάπλατα ανοιχτό και να καταθέσουμε όλες μας τις δυνάμεις για τα Γιάννενα της Νέας Εποχής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Του το οφείλουμε..» ανέφερε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.