ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τράπερ Ricta μέσα από την φυλακή: «θέλω να ζητήσω ένα συγγνώμη στο παιδί»

Είχε συλληφθεί τον Ιανουάριο για την επίθεση σε 23χρονο φοιτητή

Τράπερ Ricta μέσα από την φυλακή: «θέλω να ζητήσω ένα συγγνώμη στο παιδί»

Έσπασε τη σιωπή του ο τράπερ Ricta που κατηγορείται ότι χτύπησε τον Ιανουάριο σοβαρά έναν 22χρονο φοιτητή στη Θεσσαλονίκη, καθώς μίλησε μέσα από τις φυλακές.

Συγκεκριμένα, δήλωσε μετανιωμένος και είπε ένα συγνώμη προς τον φοιτητή.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Χαιρετώ όλους τους day one fan μου και στέλνω την αγάπη μου σε όλους εσάς που ρωτάτε αν είμαι καλά. Η αλήθεια είναι ότι οι μέρες περνάνε πολύ δύσκολα εδώ μέσα βλέποντας τοίχους ψηλούς, κάγκελα και σύρματα από την ώρα που σηκώνεσαι και μέσα από αυτό το τηλεφώνημα και αυτό το story θέλω να σας πω ότι βαστάω, ότι είμαι καλά στην υγεία μου και ότι είμαι μακριά από κάθε λογής εθισμό κι όποια κακιά συνήθεια είχα στην καθημερινότητά μου έξω από εδώ. Επιλογή μου είναι να ξεσπάω στο γυμναστήριο και στο γράψιμο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κλείνοντας θέλω να ζητήσω από εδώ ένα συγγνώμη στο παιδί, που ευτυχώς όλα πήγαν καλά και βγήκε από το νοσοκομείο για να πάρω την ευκαιρία να σας πω, πως οι επιλογές που είχα κάνει πριν φτάσω εδώ στην φυλακή, δεν είναι παράδειγμα προς μίμηση, αλλά παράδειγμα προς αποφυγή. Όλοι μιλάνε για δρόμο και αλητεία αλλά πόσοι είναι διατεθειμένοι να περάσουν τη ζωή τους στη φυλακή; Σκάει κομμάτι σύντομα κουφάλες…».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.