ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Οδυσσέας Σταμούλης: Βρίσκεται στη Σάμο για την κηδεία του γιου του – Το μήνυμα της μητέρας του 11χρονου

Η κηδεία του 11χρονου θα γίνει τη Δευτέρα, 14 Αυγούστου

Οδυσσέας Σταμούλης: Βρίσκεται στη Σάμο για την κηδεία του γιου του – Το μήνυμα της μητέρας του 11χρονου

Ο γνωστός ηθοποιός, Οδυσσέας Σταμούλης βρίσκεται στο νεκροτομείο της Σάμου με τον αδερφό του, όπου μεταφέρθηκε η σορός του 11χρονου παιδιού του, που έχασε τη ζωή του σε παραλία στους Φούρνους Ικαρίας.

Η κηδεία του 11χρονου γιου του Οδυσσέα Σταμούλη θα γίνει τη Δευτέρα, 14 Αυγούστου. Στο μεταξύ, πάντως, ολοκληρώθηκε το πρωί του Σαββάτου η διαδικασία νεκροψίας – νεκροτομής με τον θάνατο του παιδιού να αποδίδεται καθαρά σε πνιγμό.

«Επειδή αναρωτιούνται οι δημοσιογράφοι πού βρίσκεται ο Οδυσσέας Σταμούλης, σας ενημερώνουμε ότι από χθες βρίσκεται στη Σάμο δίπλα στο παιδί του στο νεκροτομείο, και θα το συνοδεύσει με το πλοίο στην τελευταία του κατοικία. Οικογένεια Οδυσσέα Σταμούλη», αναφέρεται η σχετική ανακοίνωση.

Η μητέρα του 11χρονου με ανάρτησή της στα social media αναφέρεται στην κηδεία του παιδιού της. «Κηδεύουμε τη Δευτέρα 14 Αυγούστου 2023 και ώρα 11 π.μ. στο Νεκροταφείο Καλλιθέας το αγγελούδι μας Χρήστο Σταμούλη 11 ετών», αναφέρει η πρώην σύζυγος του Οδυσσέα Σταμούλη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.