ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Οι Σερραίοι αγρότες έκλεισαν συμβολικά την Εγνατία Οδό στο ύψος του Στρυμονικού (φώτο)

Η κινητοποίηση κράτησε για 20 λεπτά

Οι Σερραίοι αγρότες έκλεισαν συμβολικά την Εγνατία Οδό στο ύψος του Στρυμονικού (φώτο)

Οι Σερραίοι αγρότες σήμερα προχώρησαν σε συμβολικό κλείσιμο της Εγνατίας Οδού, στο ύψος του Στρυμονικού και στα δύο ρεύματα, για 20 λεπτά.

Σύμφωνα με το infonews24, αντιπροσωπεία των Σερραίων αγροτών θα δώσει αύριο το «παρών», στη σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στη Νίκαια, όπου και θα συναποφασίσουν και θα καθορίσουν οι αγρότες της χώρας, τις επόμενες κινήσεις τους.

«Οι εξαγγελίες του πρωθυπουργού εξαγρίωσαν τον κόσμο ακόμη περισσότερο. Μας έσυραν στα μπλόκα. Αλλιώς ξεκινήσαμε τον αγώνα μας κι αλλιώς καταλήγουμε. Σίγουρα η στάση μας θα είναι σκληρότερη» υπογράμμισε ο Πρόεδρος του Πανσερραϊκού Αγροτικού Συλλόγου Διαμαντής Διαμαντόπουλος.

«Προχωράμε σε κινητοποιήσεις δυναμικές και κλιμάκωση. Ακούσατε τις εξαγγελίες, οι οποίες ήταν πολύ κατώτερες των προσδοκιών. Είμαι πεπεισμένος ότι ο πρωθυπουργός δεν είναι καλά πληροφορημένος» ανέφερε – μεταξύ άλλων – ο Αντιπρόεδρος του Πανσερραϊκού Αγροτικού Συλλόγου Γιάννης Παναγής.

Οι αγρότες μπλόκαραν τον Υφυπουργό και Γ.Γ. του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης στην Εύβοια

Σύμφωνα με το tvstar, στο μπλόκο της Κηρίνθου στη Βόρεια Εύβοια σταμάτησαν οι αγρότες τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Διονύση Σταμενίτη και τον Γ.γ. Δ. Παπαγιανίδη.

Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου κατευθύνεται προς την Αγία Άννα για τα εγκαίνια του αλιευτικού καταφυγίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.