ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

ΟΛΜΕ: Δίωρη στάση εργασίας τη Δευτέρα για τη Παλαιστίνη

«Κηρύσσουμε την Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2023 πανελλαδική ημέρα δράσης υπέρ του Παλαιστινιακού λαού»

ΟΛΜΕ: Δίωρη στάση εργασίας τη Δευτέρα για τη Παλαιστίνη

Η Ομοσπονδία Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης (ΟΛΜΕ) εκφράζει τη συμπαράστασή της προς τον Παλαιστινιακό λαό κηρύσσοντας την ερχόμενη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου «Ημέρα Δράσης υπέρ του Παλαιστινιακού Λαού», καλώντας ταυτόχρονα σε πανελλαδική κινητοποίηση των εκπαιδευτικών σε ένδειξη αλληλεγγύης.

Γι’ αυτό ανακοινώθηκε δίωρη στάση εργασίας 12 – 2 μ.μ για διευκόλυνση των συμμετεχόντων στην κινητοποίηση.

Η ανακοίνωση της ΟΛΜΕ:

Η συνεχιζόμενη παράνομη κατοχή των παλαιστινιακών εδαφών εδώ και τόσες δεκαετίες από το Ισραήλ, η διαρκής εξόντωση αμάχων και παιδιών, οι καταδικαστέοι, απαράδεκτοι εποικισμοί και οι καθημερινοί εξευτελισμοί που υφίσταται ο λαός της Παλαιστίνης συνιστούν ένα διαχρονικό έγκλημα που συνεχίζεται.

Καλούμε όλους και όλες τους/τις εκπαιδευτικούς να συμμετέχουν σε όλες τις δράσεις και κινητοποιήσεις που γίνονται σε ένδειξη αλληλεγγύης στον επί δεκαετίες δοκιμαζόμενο λαό της Παλαιστίνης.

Κηρύσσουμε την Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2023 πανελλαδική ημέρα δράσης υπέρ του Παλαιστινιακού λαού.

Καλούμε τις ΕΛΜΕ και τους/τις συναδέλφους να διοργανώσουν δράσεις αλληλεγγύης (εκδηλώσεις, κινητοποιήσεις κλπ) στην Παλαιστίνη σε συνεργασία με μαθητικά συμβούλια και συλλόγους γονέων και κηδεμόνων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για το λόγο αυτό κηρύσσουμε 2ωρη διευκολυντική στάση εργασίας την Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 12-2 μ.μ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.