ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Όλυμπος: Εντοπίστηκε η παρέα των τεσσάρων Κρητικών που είχε καλέσει σε βοήθεια

Ένας από τους ορειβάτες δεν αισθανόταν καλά επειδή το μονοπάτι ήταν αρκετά απότομο

Όλυμπος: Εντοπίστηκε η παρέα των τεσσάρων Κρητικών που είχε καλέσει σε βοήθεια

Η παρέα των τεσσάρων Κρητικών είχε καλέσει για βοήθεια καθώς ένας από τους ορειβάτες δεν αισθανόταν καλά επειδή το μονοπάτι ήταν αρκετά απότομο.

Εντοπίστηκε το μεσημέρι του Σαββάτου ο Κρητικός ορειβάτης που είχε καλέσει για βοήθεια νωρίτερα σήμερα καθώς είχε βρεθεί σε δύσκολη θέση σε μονοπάτι κοντά στην περιοχή Σκάλα, στον Όλυμπο.

Η παρέα των τεσσάρων Κρητικών είχε καλέσει για βοήθεια καθώς ένας από τους ορειβάτες δεν αισθανόταν καλά επειδή το μονοπάτι ήταν αρκετά απότομο. Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι καλά στην υγεία τους.

Ο άνδρας εντοπίστηκε από κλιμάκιο της ΕΜΑΚ αλλά και της ΕΟΔ και κατευθύνουν τους ορειβάτες προς το καταφύγιο ΣΕΟ «Γιόσος Αποστολίδης».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο ορειβάτης βρισκόταν με την παρέα του στην περιοχή Κακόσκαλα και κάλεσε άμεσα το 112. Ο άνδρας βρισκόταν σε συνεχή επικοινωνία με την ΕΟΔ και περίμεναν να τον συναντήσουν στο μονοπάτι που κατεβαίνει στα καταφύγια του Ζολώτα καθώς και στο Οροπέδιο των Μουσών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.