ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ορεστιάδα: Γραφείο τελετών έφτιαξε κηδειόχαρτο για την κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ και γίνεται viral (φωτο)

Ποια ήταν η αφορμή για αυτή την απίστευτη πρωτοβουλία;

Ορεστιάδα: Γραφείο τελετών έφτιαξε κηδειόχαρτο για την κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ και γίνεται viral (φωτο)

Ένα κηδειόχαρτο για τη βασίλισσα Ελισάβετ έφτιαξε γραφείο τελετών στην Ορεστιάδα, κάνοντας τον γύρο του διαδικτύου, το οποίο μάλιστα αναλαμβάνει και την αποστολή λουλουδιών και στεφανιών στο Λονδίνο στη μνήμη της «Λίλιμπετ».

Αφορμή για την απίστευτη πρωτοβουλία, στάθηκε το αίτημα μιας κυρίας που επισκέφθηκε το γραφείο τελετών του Βασίλη Κιλιτζίδη, η οποία του ζήτησε να τη βοηθήσει καθώς ήθελε να στείλει λουλούδια στο Λονδίνο για την κηδεία της Ελισάβετ.

«Κάναμε ένα κηδειοχαρτο και αφορμή στάθηκε μια κυρία που ήρθε και μας είπε αν υπάρχει τρόπος να στείλει λουλούδια για την κηδεία της βασίλισσας», είπε στο grtimes.gr ο ιδιοκτήτης του γραφείου τελετών και πρόσθεσε:

«Το έψαξα αμέσως και αφού διασφάλισα ότι υπάρχει τρόπος να αποσταλούν λουλούδια, έκανα όλες τις ενέργειες, τύπωσα και κηδειόχαρτο και ήδη ξεκίνησε η αποστολή λουλουδιών και από άλλους».

«Ναι, μου έκανε εντύπωση, αλλά φαίνεται ότι η βασίλισσα έχει φίλους παντού», κατέληξε ο ίδιος. κηδειόχαρτο βασίλισσα Ελισάβετ Ορεστιάδα

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.