ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Όθων Παπαδόπουλος: «Μεγάλο ηθικό φορτίο η υπεράσπιση της Πισπιρίγκου»

Για την υπόθεση που τον έκανε γνωστό σε όλη τη χώρα μίλησε ο δικηγόρος που εκπροσώπησε τη Ρούλα Πισπιρίγκου

Όθων Παπαδόπουλος: «Μεγάλο ηθικό φορτίο η υπεράσπιση της Πισπιρίγκου»

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Όθων Παπαδόπουλος, ο οποίος μίλησε – μεταξύ άλλων – για την υπόθεση Πισπιρίγκου, την οικογένειά του, και την πιο δύσκολη στιγμή της επαγγελματικής του πορείας.

Μιλώντας στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα», ο δικηγόρος αναφέρθηκε στην υπόθεση της Πάτρας και την υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου, χαρακτηρίζοντάς την υπόθεση «μεγάλο ηθικό φορτίο».

«Η δημοσιότητα με την υπόθεση Πισπιρίγκου ήταν κάτι κουραστικό και δύσκολο και είχε πάρα πολύ μεγάλο ηθικό φορτίο. Δεν μπορεί ο νομικός να είναι ένα πρόσωπο που εισβάλει σε έναν χώρο κλωτσώντας τις πόρτες, επέδειξα σεβασμό», είπε χαρακτηριστικά.

Ο ίδιος αναφέρθηκε και στη δυσκολότερη στιγμή στην επαγγελματική του πορεία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η πιο δυσάρεστη υπόθεση ήταν μια ανθρωποκτονία. Πίστεψα τον κατηγορούμενο και όταν βγήκαμε από το δικαστήριο παραδέχθηκε ότι τελικά το είχε κάνει. Εκμυστηρεύομαι τα πάντα στη σύζυγό μου, ό,τι δεν πρέπει να ειπωθεί πουθενά το συζητάμε μεταξύ μας. Όλες οι γυναίκες έχουν ένστικτο και όποιος το αγνοήσει βρίσκεται προ δυσάρεστων εκπλήξεων», σημείωσε μεταξύ άλλων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.