ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Παγκράτι: Πώς συνέβη η τραγωδία με την Τζανετίνα – Προσπάθησε να περάσει έξω από το μπαλκόνι

Συγκλονίζει η γειτόνισσα της 36χρονης

Παγκράτι: Πώς συνέβη η τραγωδία με την Τζανετίνα – Προσπάθησε να περάσει έξω από το μπαλκόνι

Σοκάρει η εικονική αναπαράσταση της τραγωδίας στο Παγκράτι, όπου η άτυχη 36χρονη έχασε τη ζωή της, πέφτοντας στο κενό από το μπαλκόνι.

Η απόπειρα να περάσει από το ένα μπαλκόνι στο άλλο η 36χρονη Τζανετίνα, κάθε άλλο παρά εύκολη ήταν, τόσο λόγω του γεγονότος ότι φορούσε παντόφλες, όσο και λόγω των εμποδίων που υπήρχαν, όπως π.χ. τις ντουλάπες που δυσκόλευαν το άλμα. Και όλα αυτά στο ύψος του τρίτου ορόφου.

Συγκλονίζει η γειτόνισσα της 36χρονης -«Η κόρη μου της κρατούσε το χέρι, θα την έπαιρνε μαζί της»

Στο μεταξύ, συγκλονίζει η γειτόνισσα της 36χρονης που βρήκε τραγικό θάνατο, το απόγευμα της Δευτέρας, που είδε μπροστά στα μάτια της να εκτυλίσσεται η τραγωδία.

Η γειτόνισσα του διπλανού διαμερίσματος περιέγραψε πώς συνέβη το τραγικό συμβάν, αφότου η νεαρή γυναίκα προσπάθησε να περάσει στο διαμέρισμα της, πηδώντας από μπαλκόνι σε μπαλκόνι από το δίπλα διαμέρισμα, καθώς είχε κλειδωθεί έξω από το σπίτι της.

«Από τη δική μου τη βεράντα, για να πας στην άλλη τη βεράντα, έπρεπε να δρασκελίσεις ένα μέτρο… Μπορεί να πηδήξει μια γυναίκα με φουστάνι και σαγιονάρες; Μπορεί να πηδήξει στο ένα μέτρο;», αναρωτήθηκε.

«Η κόρη μου της κρατούσε το χέρι, πώς δεν πήρε και το παιδί μου μαζί;»

Παρά το γεγονός ότι η κόρη της γειτόνισσας προσπάθησε να την αποτρέψει, η 36χρονη δεν την άκουσε και, αναστατωμένη που δεν μπορούσε να μπει στο σπίτι της, αποφάσισε να πηδήξει. Τη στιγμή που η 36χρονη πάτησε το πόδι της στο μάρμαρο του μπαλκονιού και προσπάθησε να πατήσει με τα δύο της πόδια για να περάσει το κάγκελο, υποχώρησε κομμάτι της άκρης του τσιμεντένιου μπαλκονιού μαζί με το μάρμαρο, με συνέπεια να πέσει στο κενό. Η κόρη της γειτόνισσας, που κρατούσε σφιχτά το χέρι της 36χρονης τη στιγμή που έπεσε, γλίτωσε από θαύμα, καθώς για κλάσματα δευτερολέπτου κατάφερε να κρατηθεί και να μην την παρασύρει μαζί της.

«Και το παιδί μου έχει πανικοβληθεί, έχει στενοχωρηθεί, έχει κλονιστεί. Πώς δεν πήρε το παιδί μου, με το χέρι που το κρατούσε συνέχεια και την κράταγε σφιχτά-σφιχτά… Μου λέει το παιδί μου: ”Μάνα, μου κράταγε το χέρι, έπεφτε στο κενό, φώναξα βοήθεια και αυτή μου κράταγε το χέρι και έφευγε”, μου λέει. ”Πώς δεν με πήρε μαζί της…”. Θα την έπαιρνε μαζί της και αυτή» συμπλήρωσε η γειτόνισσα, αποκαλύπτοντας ότι δεν είναι η πρώτη φορά που κοπέλα βρίσκει τραγικό θάνατο στην πολυκατοικία, καθώς κάτι ανάλογο είχε συμβεί πριν από κάποια χρόνια.

«Στενοχωρήθηκα πολύ, γιατί δίπλα από το δικό μας το σπίτι πριν 45 χρόνια είχε πέσει μια άλλη κοπέλα της ηλικίας της. Άσ’ τα… Είμαι πολύ στενοχωρημένη, μας βρήκε και άλλη λαχτάρα και θυμήθηκα και αυτό πριν 45 χρόνια» κατέληξε η γειτόνισσα για την 36χρονη, η κηδεία της οποίας έγινε σήμερα το μεσημέρι στη Νάξο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τραγικές φιγούρες ήταν η θεία της και τα παιδιά της που την περίμεναν στο αμάξι που ήταν παρκαρισμένο κάτω από την πολυκατοικία, όταν συνέβη το κακό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.