ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Παλαιό Φάληρο: «Έχασε τον έλεγχο και έπεσε πάνω στους πεζούς – Η γυναίκα πέθανε ακαριαία» λέει αυτόπτης μάρτυρας

Η γυναίκα στεκόταν δίπλα από τις γραμμές του Τραμ και παρασύρθηκε από την τρελή πορεία του αυτοκινήτου

Παλαιό Φάληρο: «Έχασε τον έλεγχο και έπεσε πάνω στους πεζούς – Η γυναίκα πέθανε ακαριαία» λέει αυτόπτης μάρτυρας

Τα δραματικά δευτερόλεπτα που ακολούθησαν της μοιραίας σύγκρουσης ανάμεσα στο ασημί ΙΧ αυτοκίνητο και το συρμό του τραμ, στη λεωφόρο Ποσειδώνος, περιγράφει ένας αυτόπτης μάρτυρας.

Όπως λέει ο αυτόπτης μάρτυρας, η γυναίκα που στεκόταν πεζή δίπλα από τις γραμμές του Τραμ και παρασύρθηκε από την τρελή πορεία του αμαξιού πέθανε ακαριαία.

 «Είδα μόνο τη σύγκρουση, άκουσα τον ήχο, δηλαδή, ήταν δυνατό. Γιατί το αμάξι ήταν στην λεωφόρο Ποσειδώνος, στο ρεύμα προς Βούλα, στη δεξιά λωρίδα.

 Ο οδηγός μάλλον έχασε τον έλεγχο, πήρε μαζί τα κολωνάκια, τα βιδωτά. Το θέμα είναι ότι ήταν δύο πεζοί εκεί και περίμεναν, τους χτύπησε και αυτούς και όπως τους χτύπησε ερχόταν παράλληλα και το Τραμ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δεν ξέρω αν τους πέταξε πάνω στο τραμ ή έπεσε στο τραμ. Δύο άτομα είδα εκείνη την ώρα και τρεις πεζούς. Δεν πήγε να διασχίσει τη διάβαση απλά έχασε τον έλεγχο. Η κοπέλα πέθανε ακαριαία, εκείνη τη στιγμή και ο άνθρωπος ζούσε, ήρθε το ΕΚΑΒ όσο πιο γρήγορα γινόταν», αναφέρει ο ίδιος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.