ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Πανελλαδικές εξετάσεις: Στις 10:30 η ανακοίνωση για τις βάσεις

Οι τελευταίες εκτιμήσεις των ειδικών για την πορεία των βάσεων

Πανελλαδικές εξετάσεις: Στις 10:30 η ανακοίνωση για τις βάσεις

Σήμερα στις 10:30 το πρωί αναμένεται η ανακοίνωση από το υπουργείο Παιδείας για τις βάσεις εισαγωγής στα ΑΕΙ.

Με την ανακοίνωση των βάσεων θα ενεργοποιηθεί η πλατφόρμα results.it.minedu.gov.gr στην οποία οι υποψήφιοι θα μπορούν – αφού πληκτρολογήσουν τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό τους και τα τέσσερα αρχικά γράμματα των προσωπικών στοιχείων τους (Επώνυμο – Όνομα – Πατρώνυμο – Μητρώνυμο) – να δουν το τμήμα ή τη σχολή εισαγωγής τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όσοι, δε, έχουν ενεργοποιήσει τη δυνατότητα λήψης SMS μέσα από τη σχετική ηλεκτρονική πλατφόρμα θα ενημερωθούν για τις βάσεις και με μήνυμα στο κινητό τους τηλέφωνο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.