ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Πανελλήνιες 2023: Ανακοινώνονται αύριο τα αποτελέσματα

Πότε αναμένεται να βγουν οι Βάσεις

Πανελλήνιες 2023: Ανακοινώνονται αύριο τα αποτελέσματα

Τελειώνει αύριο η αγωνία για χιλιάδες υποψηφίους των ΓΕΛ και των ΕΠΑΛ, καθώς ανακοινώνονται τα αποτελέσματα των Πανελληνίων 2023.

Οι βαθμοί στα εξεταζόμενα μαθήματα θα είναι διαθέσιμοι με τρεις τρόπους.

Έπειτα, ακολουθούν τα αποτελέσματα των ειδικών μαθημάτων την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου και στη συνέχεια η συμπλήρωση του Μηχανογραφικού 2023.

Αποτελέσματα Πανελληνίων 2023: Τι ώρα βγαίνουν οι βαθμοί

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπ. Παιδείας, οι βαθμοί θα βγουν την Πέμπτη 29 Ιουνίου μετά τη 1 το μεσημέρι, αφού ολοκληρωθούν οι απαραίτητες διαδικασίες.

Πώς θα δείτε τους βαθμούς στο results.it.minedu.gov.gr

Για να δείτε online τους βαθμούς στο results.it.minedu.gov.gr θα πρέπει να μπείτε ΕΔΩ.

Στη συνέχεια θα πρέπει να βάλετε τον οκταψήφιο κωδικό σας, και το αρχικό γράμμα από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο σας, με κεφαλαίους χαρακτήρες.

Οι βαθμοί μέσω sms

Τη δυνατότητα να δουν τη βαθμολογία τους μέσω το κινητού τους με sms θα έχουν όσοι υποψήφιοι έκαναν την σχετική αίτηση στο smsresults.minedu.gov.gr.

Εάν δεν έχετε κάνει εγγραφή στις προκαθορισμένες ημερομηνίες, δεν θα λάβετε sms.

Με Sms θα μάθετε και τη σχολή που περάσατε όταν ανακοινωθούν οι Βάσεις 2023.

Ανάρτηση στα λύκεια

Ταυτόχρονα οι βαθμοί θα αναρτηθούν και στα Λύκεια της χώρας. Ωστόσο, δεν θα αναρτώνονται τα ονόματα των υποψηφίων, αλλά μόνο οι κωδικοί και οι βαθμοί.

Πότε βγαίνουν οι Βάσεις 2023

Τέλος Ιουλίου αναμένονται οι Βάσεις 2023.

Σημειώνεται ότι οι υποψήφιοι όταν κληθούν να δηλώσουν τα τμήματα προτίμησης στο Μηχανογραφικό θα βλέπουν και θα μπορούν να επιλέξουν ΜΟΝΟ τα τμήματα, στα οποία θα έχουν πρόσβαση.

Συγκεκριμένα κάθε υποψήφιος θα βλέπει τα τμήματα εκείνα για τα οποία ο μέσος όρος των βαθμολογικών επιδόσεων του είναι ίσος ή μεγαλύτερος από την ΕΒΕ κάθε τμήματος, συνυπολογιζόμενης όπου απαιτείται και της ΕΒΕ του ειδικού μαθήματος ή των πρακτικών δοκιμασιών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.