Πάτρα: Διέφυγε τον κίνδυνο ο φοιτητής που έπεσε από τον 3ο όροφο ξενοδοχείου

Πώς έγινε το περιστατικό

Πάτρα: Διέφυγε τον κίνδυνο ο φοιτητής που έπεσε από τον 3ο όροφο ξενοδοχείου

Σε σοκ η κοινωνία της Πάτρας, από την πτώση του νεαρού από τον τρίτο όροφο ξενοδοχείου το βράδυ της Παρασκευής.

Ο 18χρονος νοσηλεύεται ΠΓΝΠ χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του, όπως μεταδίδει το patrasevents , ωστόσο έχει υποστεί κατάγματα σε όλο του το σώμα.

Οι γιατροί σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία εντόπισαν μεγάλη ποσότητα αλκοόλ στον οργανισμό του χωρίς ωστόσο αυτός να είναι ο λόγος της πτώσης.

Μαρτυρίες αναφέρουν ότι πριν την πτώση υπήρξε κάποιος διαπληκτισμός ωστόσο όλα αυτά είναι πλέον υπόθεση της Αστυνομίας που θα ερευνήσει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ο νεαρός βρέθηκε στο κενό.

Οι γονείς του έχουν ειδοποιηθεί από την πρώτη στιγμή και αμέσως έσπευσαν να έρθουν στην Πάτρα.

Ο νεαρός βρισκόταν στην Πάτρα για να διασκεδάσει το τριήμερο με την παρέα του στις εκδηλώσεις του καρναβαλιού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.