ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πάτρα: Ηλικιωμένος έχασε τη «μάχη» με τη ζωή – Πέντε μήνες πριν είχε πέσει θύμα ληστείας από ένα 7χρονο

Από την πρώτη κιόλας ημέρα, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας είχαν εντοπίσει τον 17χρονο

Πάτρα: Ηλικιωμένος έχασε τη «μάχη» με τη ζωή – Πέντε μήνες πριν είχε πέσει θύμα ληστείας από ένα 7χρονο

Τη μάχη με τη ζωή έχασε το περασμένο Σάββατο ένας 85χρονος στην Πάτρα ο οποίος είχε πέσει θύμα ληστείας από έναν 7χρονο και πλέον κατηγορείται για θανατηφόρα σκοπούμενη σωματική βλάβη.

Συγκεκριμένα, ο ανήλικος συνάντησε τον 85χρονο ενώ επέστρεφε στο σπίτι του στην συνοικία του Αγίου Ιωάννου Πράτσικα, το απόγευμα της 6ης Νοεμβρίου, και του ζήτησε χρήματα.

Όμως, εκείνος αρνήθηκε να του δώσει και τότε τον έσπρωξε με δύναμη, με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος, να χτυπήσει στο πίσω μέρος του κεφαλιού του και να χάσει τις αισθήσεις του.

Από την πρώτη κιόλας ημέρα, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας είχαν εντοπίσει τον 17χρονο ο οποίος ομολόγησε ότι έσπρωξε τον ηλικιωμένο γιατί αρνήθηκε να του δώσει χρήματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έπειτα, όπως ήταν φυσικό οδηγήθηκε στον εισαγγελέα ενώ συνελήφθη και ο πατέρας του που κατηγορείται για πλημμελή εποπτεία ανηλίκου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.