ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Πάτρα: Μεθυσμένος οδηγός πάρκαρε στην πλατεία Γεωργίου και αποκοιμήθηκε

Περίμενε να ανοίξουν οι καφετέριες για να πάρει έναν καφέ για να συνέλθει

Πάτρα: Μεθυσμένος οδηγός πάρκαρε στην πλατεία Γεωργίου και αποκοιμήθηκε

Είχε πιει κάτι παραπάνω και αποφάσισε να μην οδηγήσει. Ωστόσο, τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα σχεδίαζε. Ο λόγος για έναν οδηγό στην Πάτρα που βρέθηκε να έχει παρκάρει το αυτοκίνητό του πάνω στην πλατεία Γεωργίου.

Σύμφωνα με το tempo24.news, το απίστευτο σκηνικό αποκαλύφθηκε νωρίς το πρωί του Σαββάτου (6.1.2024) όταν οι αστυνομικοί εντόπισαν πάνω στην πλατεία Γεωργίου της Πάτρας ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο.

Μόλις οι αστυνομικοί πλησίασαν το όχημα διαπίστωσαν πως ο οδηγός καθόταν αμέριμνος στη θέση του.

Δεν άργησαν να καταλάβουν ότι ο ίδιος ήταν μεθυσμένος και πάρκαρε το αυτοκίνητό του όπου βρήκε, ενώ περίμενε να ανοίξουν οι καφετέριες για να πάρει έναν καφέ για να συνέλθει.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα οι αστυνομικοί προχώρησαν στη διαδικασία του αλκοτέστ και ο οδηγός τους ακολούθησε για τις επόμενες διαδικασίες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.