ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Πάτρα: Πέθανε ο 13χρονος Παναγιώτης – Έδινε μάχη με τον καρκίνο εδώ και τρία χρόνια

Τους τελευταίους μήνες του έδιναν μόνο λίγες ημέρες ζωής

Πάτρα: Πέθανε ο 13χρονος Παναγιώτης – Έδινε μάχη με τον καρκίνο εδώ και τρία χρόνια

Θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση για τον θάνατο του 13χρονου Παναγιώτη στην Πάτρα, ο οποίος πάλευε με τον καρκίνο επί τρία χρόνια.

Ο μικρός Παναγιώτης Αγγελόπουλος έδωσε την δική του μάχη με τον καρκίνο από τον οποίο τελικά «νικήθηκε». Το παιδί νοσηλευόταν για μέρες στην Παιδιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου στην Πάτρα. Ο 13χρονος τελικά πέθανε αφήνοντας την τελευταία του πνοή σήμερα (02.04.2024).

Η κατάσταση του παιδιού είχε επιδεινωθεί τους τελευταίους μήνες με τους θεράποντες ιατρούς του Παιδοογκολογικού Τμήματος Αγλαΐα Κυριακού να του δίνουν μόνο λίγες μέρες ζωής. Ο Παναγιώτης ωστόσο πάλευε να κρατηθεί στη ζωή και «κρατούσε» περισσότερο καιρό απ’ όσο του έδιναν.

Έζησε τον χωρισμό των γονιών του σε μικρή ηλικία και αποτέλεσε στήριγμα για τη μητέρα του. Ο Παναγιώτης αγκάλιασε με αγάπη τον αδελφό που απέκτησε από τον γάμο της με τον Τάσο Βασιλακόπουλο, ο οποίος τον φρόντισε ως δικό του παιδί. Αλλά με την αγάπη πλαισίωσε και τα άλλα δύο αδέλφια του από τον γάμο του πατέρα του Θανάση Αγγελόπουλου, ο οποίος επίσης δεν έλειψε στιγμή από το πλευρό του γιου του.

Ο Παναγιώτης έζησε με πολλή αγάπη και φροντίδα που του πρόσφεραν απλόχερα οι γονείς του, οι γιαγιάδες και οι παππούδες του. Οι γονείς του αναζητούσαν θεραπευτική λύση σε κάθε γωνιά της γης μέχρι την τελευταία του στιγμή.

Σε όλη του την περιπέτεια είχε δίπλα του τη μεγάλη οικογένεια της «Φλόγας», όπως και τη γιατρό του Συλλόγου Αφροδίτη Γκινοπούλου, η οποία του πρόσφερε κάθε δυνατή φροντίδα τόσο κατ’ οίκον όσο και στο ΠΓΝΠ. Αξιοσημείωτη είναι και η φροντίδα που του επιφύλαξε το προσωπικό της Πανεπιστημιακής Παιδιατρικής Κλινικής με επικεφαλής τον καθηγητή Γαβριήλ Δημητρίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η εξόδιος ακολουθία του θα τελεστεί αύριο στην Αγία Παρασκευή Πλατανόβρυσης Αχαΐας. Η ώρα δεν είχε γίνει γνωστή μέχρι χθες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.