ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Πάτρα: Συμβασιούχοι κατέλαβαν το δημαρχείο – Κατήγγειλαν επιθέσεις από κουκουλοφόρους τα ξημερώματα

Ισχυρή αστυνομική δύναμη με μοτοσικλετιστές και περιπολικά αναπτύχθηκε στην πλατεία για τον φόβο νέων επεισοδίων

Πάτρα: Συμβασιούχοι κατέλαβαν το δημαρχείο – Κατήγγειλαν επιθέσεις από κουκουλοφόρους τα ξημερώματα

«Τεταμένο» είναι το κλίμα έξω από το Δημαρχείο της Πάτρας, μετά την επίθεση και τον ξυλοδαρμό συμβασιούχων από ομάδα αγνώστων τα ξημερώματα.

Οι συμβασιούχοι που από χθες κάνουν κατάληψη του Δημαρχείου, παρέμειναν εκεί όλο το βράδυ περιφρουρώντας την κινητοποίησή τους, ωστόσο δύο από τους συναδέλφους τους δέχθηκαν επίθεση.

Όπως είπε μιλώντας στο tempo24 το ένα από τα θύματα, τα ξημερώματα φεύγοντας από το Δημαρχείο μαζί με έναν συνάδελφό του, τους ακολουθούσε μεγάλη ομάδα ατόμων άρχισαν να τρέχουν για να ξεφύγουν και στην οδό Κορίνθου τον έσπρωξαν τον πέταξαν κάτω και άρχισαν να τον βρίζουν και να τον γρονθοκοπούν.

Άμεσα το γεγονός έγινε γνωστό και δεκάδες συμβασιούχοι που διεκδικούν την παραμονή τους στην εργασία τους, έφθασαν στο Δημαρχείο, όπου στο μεταξύ δεκάδες άτομα είχαν φθάσει, ενώ οι αλυσίδες που είχαν τοποθετηθεί στην είσοδο ήταν σπασμένες και τα πανό που είχαν κρεμάσει, τα είχαν κατεβάσει και τα πέταξαν στα σκουπίδια.

Οι συμβασιούχοι που ήταν συγκεντρωμένοι απέναντι από το Δημαρχείο αποφάσισαν να φύγουν και κατευθύνθηκαν στην πλατεία Γεωργίου, για να συμπαρασταθούν στους συναδέλφους τους που χτυπήθηκαν και βρίσκονταν εκεί, ενώ ισχυρή αστυνομική δύναμη με μοτοσικλετιστές και περιπολικά αναπτύχθηκε στην πλατεία για τον φόβο νέων επεισοδίων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο μεταξύ, οι συμβασιούχοι είχαν προγραμματίσει πορεία για το πρωί της Παρασκευής, ωστόσο οι αστυνομικοί τους σταμάτησαν στη συμβολή των οδών Κορίνθου και Κολοκοτρώνη. Στο σημείο αυτό δημιουργήθηκαν μικροεπεισόδια με τους διαμαρτυρόμενους να ζητούν να συνεχίσουν την πορεία τους προς το Δημαρχείο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.