ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Παύλος: «Σκέφτομαι να επισκέπτομαι συχνά την Αθήνα» – Ποια είναι τα σχέδιά του για ακίνητο στην Ελλάδα;

Ποιες περιοχές της Αθήνας είναι «υποψήφιες» για την αγορά ακινήτου

Παύλος: «Σκέφτομαι να επισκέπτομαι συχνά την Αθήνα» – Ποια είναι τα σχέδιά του για ακίνητο στην Ελλάδα;

«Πάντα η Αθήνα είναι όμορφη, δεν υπάρχει θέμα. Σκέφτομαι να την επισκέπτομαι συχνά», οι δηλώσεις του Παύλου, τη στιγμή που τα βλέμματα είναι στραμμένα στο αυριανό μνημόσυνο στη Μητρόπολη Αθηνών, 40 ημέρες από τον θάνατο του Κωνσταντίνου.

Ο μεγαλύτερος γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου άλλαξε το πρωί τα αρχικά του πλάνα και έτσι η παραμονή του στην Ελλάδα θα είναι μικρότερη από αυτή που είχε προγραμματίσει αρχικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, από το στενό του περιβάλλον, ο 56χρονος και η Μαρί Σαντάλ θα φύγουν είτε το βράδυ της ερχόμενης Κυριακής είτε το πρωί της Δευτέρας. Δεν θα επιστρέψουν στη Νέα Υόρκη αλλά στο Λονδίνο, πιθανότατα για να οργανώσουν τη δεξίωση στη μνήμη του Κωνσταντίνου και θα βρεθούν και ξανά στην Ελλάδα, στις αρχές Μαρτίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.