ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πειραιάς: Φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο ύψους 16 μέτρων (φώτο)

Το δέντρο αριθμεί 150.000 λαμπιόνια

Πειραιάς: Φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο ύψους 16 μέτρων (φώτο)

Την Παρασκευή 8/12 φωταγωγήθηκε το εντυπωσιακό δέντρο με τα 150.000 λαμπιόνια στο Δημοτικό θέατρο Πειραιά σε μία εντυπωσιακή εκδήλωση.

Πλήθος κόσμου βρέθηκε στο κέντρο νωρίς το απόγευμα προκειμένου να απολαύσει το εορταστικό πρόγραμμα με τον Πάνο Κιάμο και την Ρούλα Κορομηλά.

Ενώ ακόμη τη δική τους εορταστική νότα έδωσαν στην εκδήλωση οι: Φιλαρμονική Ορχήστρα Πνευστών του Δήμου Πειραιά, τα παιδιά της χορωδίας των Εκπαιδευτηρίων της Iεράς Μητροπόλεως Πειραιώς,  αλλά και πρωτότυπη μπάντα Petros Kourtis And The Tin Soldiers Band.

Σημειώνεται πως το εντυπωσιακό δέντρο των 16 μέτρων ταξίδεψε από τον μακρινό Ταξιάρχη Χαλκιδικής, ο οποίος φημίζεται για τα Χριστουγεννιάτικα έλατα του έως το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά ώστε να χαρίσει χαμόγελα σε μικρούς και μεγάλους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο έξω από το δημοτικό θέατρο Πειραιά φωταγώγησε ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, μαζί με την σύζυγο και τα παιδιά του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.