ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερώτημα προς Κ.Βελόπουλο: Ο Ιησούς έγραψε τις επιστολές με το δεξί ή το αριστερό χέρι;

Πέθανε αιφνιδιαστικά σε ηλικία μόλις 30 ετών ο γνωστός Γερμανός γυμναστής Jo Lindner

Είχε γίνει γνωστός από τα βίντεο στο you tube

Πέθανε αιφνιδιαστικά σε ηλικία μόλις 30 ετών ο  γνωστός Γερμανός γυμναστής Jo Lindner

Άγνωστη, προς το παρόν, η αιτία θανάτου του Γερμανού bodybuilder, Jo Lindner που ήταν γνωστός στο YouTube ως Joesthetics.

Ο Γερμανός bodybuilder, που έγινε γνωστός στο YouTube, έλαβε πληθώρα αποχαιρετιστήριων μηνυμάτων όταν καλός του φίλος μοιράστηκε την είδηση ​​του θανάτου του.

Ο φίλος του Noel Deyzel επιβεβαίωσε τον θάνατο του YouTuber, γράφοντας σε μια ανάρτηση στο Instagram:

«Αναπαύσου εν ειρήνη Τζο. Εξακολουθώ να ελέγχω το τηλέφωνό μου περιμένοντας την απάντησή σου για να συναντηθούμε στο γυμναστήριο. Δεν είναι αστείο. Η μητέρα του ζήτησε να ενημερώσουμε τον κόσμο για την κατάσταση”.

Ο Jo μοιράστηκε τις εμπειρίες  του bodybuilding και άλλο περιεχόμενο γύρω από το πάθος του στο YouTube. Έζησε για λίγο στην Ταϊλάνδη και δημιούργησε περιεχόμενο κατά τη διάρκεια της παραμονής του εκεί, κάτι που τον έκανε να αποκτήσει φήμη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.