ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Πλατανιάς Πηλίου: Σκύλος – πιστός φίλος στεκόταν δίπλα στο άψυχο σώμα του ιδιοκτήτη του επί 3 ημέρες

Ο άτυχος άνδρας είχε ως μοναδική του παρέα ένα κυνηγόσκυλο

Πλατανιάς Πηλίου: Σκύλος – πιστός φίλος στεκόταν δίπλα στο άψυχο σώμα του ιδιοκτήτη του επί 3 ημέρες

Επί τρεις ημέρες ένας πιστός σκύλος καθόταν δίπλα στο άψυχο σώμα του ιδιοκτήτη του, στον Πλατανιά Πηλίου.

Ο άτυχος άνδρας, ένας 60χρονος εργάτης γης από το Πακιστάν, είχε ως μοναδική του παρέα ένα κυνηγόσκυλο.

Τις τρεις τελευταίες ημέρες, όμως, ο ίδιος δεν είχε δώσει κανένα σημείο ζωής στο χωριό. Κάποια στιγμή τον αναζήτησε για δουλειά ένας εργάτης από την περιοχή «Μικρό».

Πήγε στο σπίτι του, του χτυπούσε την πόρτα, αλλά δεν υπήρχε καμία ανταπόκριση. Ακόμα και το σκυλί, δε γάβγιζε. Τον κάλεσε στο τηλέφωνο και άκουσε τον ήχο του κινητού μέσα από το σπίτι. Ανησύχησε και αμέσως κάλεσε την αστυνομία. Όταν οι αστυνομικοί άνοιξαν την πόρτα βρήκαν τον 60χρονο πεσμένο στο πάτωμα και το κυνηγόσκυλο πάνω στο άψυχο σώμα, βουβό και ακίνητο.

«Έκανε κάποια μεροκάματα δεξιά κι αριστερά και έδειχνε να του αρέσει η ζωή στο χωριό», ανάφερε για τον άτυχο 60χρονο, κάτοικος της περιοχής.

«Ήταν τρεις ημέρες άφαντος, μου είπαν, αλλά που να πάει το μυαλό των ανθρώπων ότι είχε πάθει κακό… Σαν να έφυγε ένα κομμάτι της καθημερινότητας του χωριού. Η αιτία θανάτου θα φανεί από την ιατροδικαστική εξέταση… Θα φροντίσουμε το σκυλάκι του, τον μοναδικό μάλλον πραγματικό φίλο που αφήνει πίσω του… Ήταν τις τρεις αυτές ημέρες δίπλα του – άγαλμα ακούνητο χωρίς φαγητό, χωρίς νερό και κυρίως χωρίς γαβγίσματα… Πενθούσε πεσμένο στο πάτωμα του δωματίου που έμενε φίλο του», πρόσθεσε ο ίδιος.

Την κηδεία του, όπως έγινε γνωστό, θα αναλάβει ο Δήμος Νοτίου Πηλίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.