ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Πολυτεχνείο: Στεφάνια και λουλούδια και στο μνημείο στη Θεσσαλονίκη για την επέτειο της εξέγερσης

Στο προαύλιο της Πολυτεχνικής Σχολής έχουν κρεμάσει πανό με μηνύματα για την Επέτειο του Πολυτεχνείου και για τις καταλήψεις και σημαίες της Παλαιστίνης

Πολυτεχνείο: Στεφάνια και λουλούδια και στο μνημείο στη Θεσσαλονίκη για την επέτειο της εξέγερσης

Εκατοντάδες πολίτες προσέρχονται από νωρίς το πρωί στην Πολυτεχνική Σχολή Θεσσαλονίκης για την επέτειο του Πολυτεχνείου, προκειμένου να αφήσουν ένα λουλούδι στη μνήμη των ανθρώπων που αντιστάθηκαν και πολέμησαν για τη δημοκρατία.

Άνθρωποι όλων των ηλικιών, γονείς με μικρά παιδιά, ηλικιωμένοι με τα εγγόνια τους, μέλη φοιτητικών παρατάξεων, καθώς και εκπρόσωποι συνδικαλιστικών και πολιτικών φορέων, σπεύδουν από νωρίς το πρωί για να αφήσουν ένα γαρύφαλλο, μερικά κόκκινα τριαντάφυλλα και στεφάνια, στο μνημείο της Πολυτεχνικής Σχολής, για να αποτίσουν φόρο τιμής στους πεσόντες του Πολυτεχνείου και να στείλουν ένα ξεκάθαρο μήνυμα για τη Δημοκρατία.

Στο προαύλιο της Πολυτεχνικής Σχολής έχουν κρεμάσει πανό με μηνύματα για την Επέτειο του Πολυτεχνείου και για τις καταλήψεις και σημαίες της Παλαιστίνης, λόγω του πολέμου στη Μέση Ανατολή.

Υπενθυμίζεται ότι η Πολυτεχνική Σχολή του ΑΠΘ βρίσκεται υπό συμβολική κατάληψη από την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου, και θα παραμείνει έως σήμερα το βράδυ, με το πέρας της πορείας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.