ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Πορεία 3.000 ατόμων στη μνήμη του Α.Γρηγορόπουλου στη Θεσσαλονίκη (φωτο)

«Γιατί κανένας Δεκέμβρης δεν τελείωσε ποτέ» γράφει ένα από τα πανό των διαδηλωτών

Πορεία 3.000 ατόμων στη μνήμη του Α.Γρηγορόπουλου στη Θεσσαλονίκη (φωτο)

Πορεία πραγματοποιείται αυτήν την ώρα στη Θεσσαλονίκη από περίπου 3.000 άτομα στη μνήμη του 15χρονου Αλέξη Γρηγορόπουλου που σαν σήμερα, πριν από 15 χρόνια, δολοφονήθηκε από τον ειδικό φρουρό της αστυνομίας, Επαμεινώνδα Κορκονέα.

Η κινητοποίηση γίνεται από φοιτητές, άτομα του αντιεξουσιαστικου χώρου και μέλη της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς. Οι διαδηλωτές αρχικά συγκεντρώθηκαν στην πλατεία της Καμάρας και περίπου στις 19.00 ξεκίνησαν πορεία σε κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Γιατί κανένας Δεκέμβρης δεν τελείωσε ποτέ» γράφει ένα από τα πανό των διαδηλωτών οι οποίοι φωνάζουν συνθήματα κατά της αστυνομίας. Σημειώνεται ότι η πορεία «συνοδεύεται» από ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ, ενώ η Τροχαία βρίσκεται επί ποδός για την ρύθμιση της κυκλοφορίας των οχημάτων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.