ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Πότε και πού θα γίνει η κηδεία του πατέρα του Παντελή Παντελίδη (φώτο)

Η ανακοίνωση της οικογένειας

Πότε και πού θα γίνει η κηδεία του πατέρα του Παντελή Παντελίδη (φώτο)

«Έφυγε» χθες από τη ζωή, Σάββατο (4/3), ο πατέρας του Παντελή Παντελίδη, Σταύρος Παντελίδης.

Ο πατέρας του τραγουδιστή το τελευταίο διάστημα έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, καθώς νοσηλευόταν από τον Ιανουάριο στη Μονάδα Εντατικής Θεραπεία του νοσοκομείου ΚΑΤ, μετά από αιμορραγικό εγκεφαλικό επεισόδιο.

Το απόγευμα της Κυριακής (5/3), ο γιος του του και επίσης τραγουδιστής, Κωνσταντίνος Παντελίδης, με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ευχαρίστησε τον κόσμο για την αγάπη του σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Παράλληλα, ενημέρωσε ότι η την κηδεία του Σταύρου Παντελίδη θα τελεστεί στο Ναό του Αγίου Σπυρίδωνος στη Νέα Ιωνία, την Τρίτη 7 Μαρτίου στις 10:30, ενώ θα ακολουθήσει η ταφή στο νεκροταφείο Μεταμόρφωσης.

«Τρίτη 7/3 10:30 θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία του πατέρα του Παντελίδη Σταύρου στον ιερό ναό Αγίου Σπυρίδωνος στη Νέα Ιωνία και μετά θα ακολουθήσει η ταφή στο νεκροταφείο Μεταμόρφωσης. Ευχαριστούμε για την αγάπη σας», έγραψε ο Κωνσταντίνος Παντελίδης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.