ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Πρέβεζα: Σε κρίσιμη κατάσταση η 12χρονη που παρασύρθηκε από λεωφορείο

Πώς τραυματίστηκε το 12χρονο κορίτσι

Πρέβεζα: Σε κρίσιμη κατάσταση η 12χρονη που παρασύρθηκε από λεωφορείο

Σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών, νοσηλεύεται το 12χρονο κορίτσι που μεταφέρθηκε από την Πρέβεζα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, οι γιατροί επιχείρησαν να σταθεροποιήσουν την κατάσταση της, με το πρώτο 24ωρο να κρίνεται ιδιαίτερα σημαντικό για την εξέλιξη της υγείας της.

Καθόλη τη διάρκεια της νύχτας στο πλευρό της βρισκόταν ο εντατικολόγος, υπεύθυνος της ΜΕΘ Παίδων, Ανδρέας Ηλιάδης και το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό της κλινικής.

Πώς τραυματίστηκε το 12χρονο κορίτσι στην Πρέβεζα

Όπως μεταδίδουν τοπικά μέσα, η 12χρονη μαθήτρια λίγο πριν είχε αποβιβαστεί από λεωφορείο του ΚΤΕΛ και υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

Το τροχαίο σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (3/4) στην Εθνική Οδό Πρέβεζας-Ιωαννίνων στο ύψος της Νέας Σαμψούντας. Το κορίτσι αντιμετωπίζει σοβαρά τραύματα στο σώμα και το κεφάλι, με την οικογένειά της να βρίσκεται στο Νοσοκομείο του Ρίου ζώντας ώρες αγωνίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.