ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Προσπαθεί να τα… γυρίσει η καφετέρια στη Νέα Σμύρνη – Θέλει να οργανώσει πάρτι μόνο για ηλικιωμένους

Σάλο έχει προκαλέσει η καταγγελία για καφετέρια της Νέας Σμύρνης

Προσπαθεί να τα… γυρίσει η καφετέρια στη Νέα Σμύρνη – Θέλει να οργανώσει πάρτι μόνο για ηλικιωμένους

Απογοήτευση προκαλούν όλα όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά την καφετέρια της Νέας Σμύρνης που κατηγορείται για ηλικιακό ρατσισμό, καθώς έδιωξε από το κατάστημα δύο ηλικιωμένους.

Αμέσως μετά το περιστατικό στη Νέα Σμύρνη, ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης στο κείμενο με τη δημόσια συγγνώμη που ανέβασε στο Facebook έκανε γνωστό πως απέλυσε τον υπεύθυνο πρωινής βάρδιας.

Ωστόσο, ο ίδιος δεν σταμάτησε εκεί, αφού σύμφωνα με την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, ο ιδιοκτήτης πήρε τηλέφωνο στο A’ ΚΑΠΗ της Νέας Σμύρνης και προσφέρθηκε να διοργανώσει πάρτι με δικό του DJ στην καφετέρια αποκλειστικά και μόνο για ηλικιωμένους.

Στο άκουσμα της είδησης το πάνελ της Ναταλίας Γερμανού σχολίασε ότι «γίνεται όλο και χειρότερο», ενώ όπως είπαν κανείς δεν δέχτηκε από το κατάστημα να μιλήσει στην εκπομπή για τον κοινωνικό ρατσισμό που υπέστησαν οι δύο ηλικιωμένοι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα, ο δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι δεν είναι μόνο κατακριτέο αλλά και παράνομο, αφού υπάρχει δεδικασμένο από το 2006 για αντίστοιχο περιστατικό της Θεσσαλονίκης, όπου οι ιδιοκτήτες καταδικάστηκαν για προσβολή της προσωπικότητας και καταβλήθηκε αποζημίωση για ηθική βλάβη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.