ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Πρώτα ο γκέι «γάμος», τώρα των λεσβιών: Δημοσιεύτηκε η αγγελία για τον «γάμο» γυναικών στην Ελλάδα

Δημοσιεύτηκε η πρώτη αναγγελία για γάμο μεταξύ γυναικών, μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια

Πρώτα ο γκέι «γάμος», τώρα των λεσβιών: Δημοσιεύτηκε η αγγελία για τον «γάμο» γυναικών στην Ελλάδα

Η «Εφημερίδα των Συντακτών» δημοσιοποίησε την πρώτη αναγγελία για γάμο μεταξύ γυναικών, μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια.

Πρόκειται για την Δανάη Δεληγεώργη, η οποία είναι ψυχοπαιδαγωγός και έχει μιλήσει δημόσια σχετικά με την ψήφιση του νομοσχεδίου και την Αλεξία Μπεζίκη, η οποία εργάζεται ως ηθοποιός.

Η αναγγελία γράφει: «Η ΔΑΝΑΗ ΔΕΛΗΓΙΩΡΓΗ του Κωνσταντίνου Δεληγεώργη και της Δήμητρας Δεληγεώργη το γένος Κυριαζοπούλου που γεννήθηκε και κατοικεί στον Δήμο Αθηναίων και η ΑΛΕΞΙΑ ΜΠΕΖΙΚΗ του Δημητρίου Μπεζίκη και της Κατερίνας Μπεζίκη το γένος Τσομπανόγλου που γεννήθηκε στον Δήμο Θεσσαλονίκης και κατοικεί στον Δήμο Αθηναίων πρόκειται να παντρευτούν και ο γάμος θα γίνει στον Δήμο Αθηναίων».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Παρασκευή, δημοσιεύθηκε στη εφημερίδα «Τα Νέα» η πρώτη αγγελία για τον γάμο ενός ομοφυλόφιλου ζευγαριού που αποτελούνταν από δύο άντρες οι οποίοι θα παντρεύονταν στη Νέα Σμύρνη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.