ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Πρωτοφανές περιστατικό στην Πάτρα: Κάλεσαν διασώστη του ΕΚΑΒ για κάποιον που ήταν ματιασμένος

Μπροστά σε ένα απίστευτο περιστατικό βρέθηκε ο μοτοσικλετιστής – διασώστης του ΕΚΑΒ που έσπευσε να βοηθήσει άνδρα

Πρωτοφανές περιστατικό στην Πάτρα: Κάλεσαν διασώστη του ΕΚΑΒ για κάποιον που ήταν ματιασμένος

Το ΕΚΑΒ δέχθηκε κλήση για ξυλοδαρμό ατόμου στο κέντρο της Πάτρας. Άμεσα ενημερώθηκε ο μοτοσικλετιστής που έφθασε στο σημείο για να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες.

Ωστόσο, ο άνδρας όπως υποστήριξε στο διασώστη δεν είχε υποστεί ξυλοδαρμό, αλλά ήταν… ματιασμένος και είχε πέσει στο έδαφος.

Μόνο αυτό δεν συνέβαινε φυσικά, καθώς ο διασώστης αντελήφθη από την πρώτη στιγμή πως ο άνδρας είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τελικά κλήθηκε ασθενοφόρο για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο, δεδομένου ότι ήταν σχεδόν αδύνατο να σταθεί όρθιος, γιατί ήταν υπερβολικός πιωμένος και όχι… ματιασμένος!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.