ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Πύργος: Άσχημο «παιχνίδι» ζωής για την 14χρονη που μένει πλέον χωρίς οικογένεια

Η τραγική ιστορία μιας 14χρονης από τον Πύργο που πλέον δεν έχει οικογένεια

Πύργος: Άσχημο «παιχνίδι» ζωής για την 14χρονη που μένει πλέον χωρίς οικογένεια

Αναμφίβολα, μια τραγική ιστορία για την 14χρονη από τον Πύργο η οποία αφού έχει χάσει τους γονείς της πλέον δεν έχει στη ζωή της ούτε τον θείο αλλά ούτε και τον παππού που την πρόσεχαν.

Η ιστορία ξεκινά όταν το μικρό κορίτσι έχασε τον πατέρα της στο χωράφι καθώς έκανε τις αγροτικές εργασίες του.

Λίγους μήνες μετά, η 14χρονη κοιμόταν μαζί με τη μητέρα της στο ίδιο κρεβάτι και την βρήκε νεκρή.

Από εκείνη τη στιγμή, ο θείος και ο παππούς της ανέλαβαν τη κηδεμονία της.

Ωστόσο, το άσχημο «παιχνίδι» ζωής για εκείνη δεν σταμάτησε εκεί. Και αυτό γιατί και ο παππούς έφυγε από τη ζωή ενώ σύμφωνα με πληροφορίες καλείται να αποχαιρετήσει και τον θείο της, αδελφό της μητέρας της, ο οποίος «έσβησε» χθες στον ύπνο του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι γιατροί έσπευσαν γρήγορα στο σπίτι όπου συνέβη το περιστατικό αλλά πια ήταν πολύ αργά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.