
Άλλος ένας αιφνίδιος θάνατος καταγράφηκε στο Ρέθυμνο, χθες, Πέμπτη (3/3), όταν μία 77χρονη γυναίκα κατέληξε κατά τη μεταφορά της στο νοσοκομείο.
Ειδικότερα, μια ηλικιωμένη γυναίκα αισθάνθηκε ξαφνικά αδιαθεσία και οι οικείοι της κάλεσαν αμέσως βοήθεια. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο την παρέλαβε, όμως η 77χρονη γυναίκα δεν τα κατάφερε, όταν έφτασε στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε ο θάνατός της.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι ο θάνατός της οφείλεται σε παθολογικά αίτια. Περισσότερο φως όμως θα ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.