ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ροδόπη: Δύο άνθρωποι πνίγηκαν μέσα σε μια ημέρα σε παραλίες της περιοχής

Στις παραλίες Φαναρίου και Κρυονερίου έγιναν τα δύο περιστατικά

Ροδόπη: Δύο άνθρωποι πνίγηκαν μέσα σε μια ημέρα σε παραλίες της περιοχής

Δυο άνθρωποι, ηλικίας 35 και 51 ετών, άφησαν την τελευταία τους πνοή, χθες, σε παραλίες της Ροδόπης, την ώρα που κολυμπούσαν στη θάλασσα.

Ο 35χρονος εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του μέσα στη θάλασσα, στην παραλία του Φαναρίου και μεταφέρθηκε στην ακτή, όπου τού παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ κλήθηκε αμέσως ασθενοφόρο. Ωστόσο, κατέληξε παρά τις προσπάθειες των διασωστών του ΕΚΑΒ και των λουόμενων.

Ο δεύτερος θάνατος καταγράφηκε στην παραλία Κρυονερίου, στη Μαρώνεια, όπου ένας 51χρονος ανασύρθηκε από τη θάλασσα χωρίς να έχει τις αισθήσεις του. Ο άτυχος άνδρας παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ προς διακομιδή στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Κομοτηνής. Παρά τις προσπάθειες ανάνηψής του από το πλήρωμα του ασθενοφόρου και τους γιατρούς του νοσοκομείου, κατέληξε λίγη ώρα αργότερα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Αλεξανδρούπολης, που διενεργεί την προανάκριση, ζήτησε τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής από την ιατροδικαστική υπηρεσία Θράκης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.