ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σ.Κόκοτας: Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του – Γιατί πήγε στο νοσοκομείο

Στο Ασκληπιείο Βούλας νοσηλεύεται ο τραγουδιστής μετά από αδιαθεσία

Σ.Κόκοτας: Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του – Γιατί πήγε στο νοσοκομείο

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε εσπευσμένα ο Σταμάτης Κόκοτας, καθώς ο γνωστός τραγουδιστής αισθάνθηκε αδιαθεσία και κρίθηκε αναγκαία η νοσηλεία του.

Ο γνωστός τραγουδιστής υποβλήθηκε σε όλες τις εξετάσεις, αιματολογικές και ακτινολογικές. Σήμερα θα γίνουν υπέρηχοι για να δουν πού οφείλονται τα συμπτώματά του. Στο πλευρό του είναι η σύζυγος και η ανιψιά του.

Ο δημοσιογράφος από την εκπομπή «Το πρωινό», Θάνος Βάγιος, ήρθε σε επικοινωνία με στενό συγγενικό πρόσωπο του Σταμάτη Κόκοτα, το οποίο αποκάλυψε πως ο ίδιος νοσηλεύεται προληπτικά, λόγω μιας ξαφνικής αδιαθεσίας.

«Ο Σταμάτης Κόκοτας νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ήδη από το περασμένο Σάββατο. Ένιωσε αδιαθεσία και είχε και ανέβασε και δέκατα και επειδή το πρώτο που σκέφτηκε η οικογένεια είναι ο κορονοϊός, παρόλο που είχε κάνει και την 4η δόση, επειδή αγχώθηκαν τον μετέφεραν στο νοσοκομείο», ανέφερε ο δημοσιογράφος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Εκεί κρίθηκε σκόπιμο για προληπτικούς λόγους να υποβληθεί σε μια σειρά εξετάσεων. Τα συμπτώματα έχουν ξεκινήσει να υποχωρούν από τη στιγμή που του χορηγήθηκε αντιβίωση, άρα υπάρχει μεγάλη πιθανότητα αύριο να πάρει εξιτήριο», πρόσθεσε ο Θάνος Βάγιος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.