ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σαλαμίνα: Αυτοκίνητο έπεσε στη θάλασσα – Σώοι οι επιβάτες

Στελέχη του Λιμενικου εντόπισαν το όχημα εντός της θάλασσας περίπου 10 μέτρα από την ακτή στο Αιάντειο Σαλαμίνας

Σαλαμίνα: Αυτοκίνητο έπεσε στη θάλασσα – Σώοι οι επιβάτες

Για περιστατικό πτώσης οχήματος στη θάλασσα, στην περιοχή Αιαντείου Σαλαμίνας, ενημερώθηκε το βράδυ της Κυριακής η Λιμενική Αρχή Σαλαμίνας.

Αμέσως στο σημείο έσπευσαν στελέχη της οικείας Λιμενικής, όπου διαπίστωσαν την ύπαρξη οχήματος εντός της θάλασσας, σε απόσταση περίπου δέκα μέτρων από την ακτή. Το όχημα εξετράπη της πορείας του καταλήγοντας στη θάλασσα, σε βάθος περίπου ενός μέτρου. Ο οδηγός και οι άλλοι δύο επιβάτες του απεγκλωβίστηκαν με ιδίες δυνάμεις και διακομίστηκαν στο Θριάσιο Νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις.

Το αυτοκίνητο ανελκύστηκε από ιδιωτικό γερανοφόρο όχημα, ενώ από το περιστατικό δεν προκλήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Προανάκριση διενεργείται από το Γ’ Λιμενικό Τμήμα Σαλαμίνας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.