
Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι καταθέσεις των παιδιών που κατήγγειλαν τον γυμνασιάρχη από τη Σάμο που κατηγορείται για βιασμό και πορνογραφία ανηλίκων.
Ένα αγόρι κάνει λόγο για μία φρικιαστική εμπειρία που βίωσε στα 14 του έτη και θα θυμάται για πάντα. Άλλος ανήλικος αποκάλυψε ότι βιάστηκε από τον εκπαιδευτικό σε ηλικία 15 ετών.
«Μου ζήτησε να βγούμε μόνοι μας και από την πρώτη κιόλας συνάντηση. Άρχισε να μιλά για θέματα με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τη δεύτερη φορά που συναντηθήκαμε μου ζήτησε συγκεκριμένα πράγματα λέγοντάς μου πρέπει να έχεις ανοιχτό μυαλό», ανέφερε ανήλικο θύμα του κατηγορούμενου.
Σημειώνεται ότι υπάρχουν πολλές καταθέσεις παιδιών, ενώ οι Αρχές πιστεύουν ότι υπάρχουν και άλλα ανήλικα θύματα του γυμνασιάρχη τα οποία δεν έχουν ακόμα αποκαλύψει όσα έχουν συμβεί.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.