
Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα επιχείρηση διάσωσης από πυροσβέστες στο Φαράγγι της Σαμαριάς, στα Χανιά.
Σύμφωνα με πληροφορίες, άνδρας νεαρός στην ηλικία, από την Ολλανδία, που βρισκόταν εντός του Δρυμού κατακρημνίστηκε από ύψος 25 μέτρων με αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό του.
Ο νεαρός ήταν μόνος του και κινήθηκε περιπατητικά, όμως λίγο αργότερα παρέα Ελλήνων περιπατητών τον εντόπισαν και μέσω του 112 ενημέρωσαν τις αρμόδιες υπηρεσίες.
Μέλη της παρέας σταμάτησαν μάλιστα αιμορραγία που είχε ο τραυματίας και τον βοήθησαν να ανακτήσει τις αισθήσεις του.
Μετά από τη σχετική ενημέρωση του 112 ξεκίνησε επιχείρηση προσέγγισης από άντρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ΕΜΟΔΕ και διασώστες της 3ης ΕΜΑΚ.
Για την άμεση μεταφορά στο νοσοκομείο Χανίων κινητοποιήθηκε και ελικόπτερο από την Ελευσίνα, το οποίο θα φτάσει περί της 7.00 μ.μ στην περιοχή ώστε να παραλάβει και να διακομίσει τον Ολλανδό τραυματία στο Νοσοκομείο Αγ. Γεώργιος Χανίων.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.