ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Σε ποιες περιοχές δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία λόγω της κακοκαιρίας

Πού θα γίνει τηλεκπαίδευση

Σε ποιες περιοχές δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία λόγω της κακοκαιρίας

Σε αρκετές περιοχές τα σχολεία δεν θα λειτουργήσουν ή θα γίνει τηλεκπαίδευση λόγω της κακοκαιρίας Elias.

Στο επίκεντρο της κακοκαιρίας βρίσκονται σε Θεσσαλία, Μαγνησία, Φθιώτιδα , Τρίκαλα και Καρδίτσα και κάποια σχολεία θα μείνουν κλειστά.

Σύμφωνα με όσα έχουν ανακοινωθεί δεν θα λειτουργήσουν σήμερα τα εκπαιδευτικά ιδρύματα στους Δήμους Μαντουδίου, Λίμνης, Αγίας Άννας, Ιστιαίας Αιδηψού, στην Εύβοια.

Όσον αφορά στον Βόλο που για δεύτερη μέρα περνά δύσκολη ημέρα με μεγάλο τμήμα της πόλης να έχει βυθιστεί κάτω από το νερό κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία σε Αλμυρό, Νότιο Πήλιο, Ζαγορά και Σκιάθο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στα Τρίκαλα στο Γυμνάσιο Αμπελακίων τα μαθήματα θα γίνουν μέσω τηλεκπαίδευσης ενώ στον Παλαμά Καρδίτσας και σήμερα τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.