ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Σέρρες: Διασωληνώθηκε 9χρονη που χτύπησε στο κεφάλι αφού έπεσε από σκάλες δημοτικού σχολείου

H 9χρονη νοσηλεύεται στο «Ιπποκράτειο» Θεσσαλονίκης

Σέρρες: Διασωληνώθηκε 9χρονη που χτύπησε στο κεφάλι αφού έπεσε από σκάλες δημοτικού σχολείου

Διασωληνωμένη στο νοσοκομείο «Ιπποκράτειο» Θεσσαλονίκης νοσηλεύεται από χθες, Πέμπτη, μια 9χρονη από τις Σέρρες η οποία χτύπησε στο κεφάλι αφού έπεσε από σκάλες στο σχολείο της.

Το ατύχημα για την μαθήτρια της Δ΄ Δημοτικού σημειώθηκε, σύμφωνα με την ιστοσελίδα infonews24.gr στο 10ο δημοτικό σχολείο Σερρών.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες η μαθήτρια χτύπησε στο κεφάλι αφού σκόνταψε με αποτέλεσμα να πέσει από τις σκάλες.

Αρχικά η 9χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών όπου υποβλήθηκε σε εξετάσεις.

Εκεί οι γιατροί έκριναν ότι θα πρέπει να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης με τους γιατρούς στο «Ιπποκράτειο» να κρίνουν ότι πρέπει να διασωληνωθεί.

Η 9χρονη μαθήτρια από τις Σέρρες αναμένεται σήμερα να υποβληθεί σε νέο γύρο εξετάσεων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.