ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» χαζός είναι;

Σίφνος: Νεκρή σε δύσβατη περιοχή βρέθηκε η 37χρονη που είχε εξαφανιστεί (upd)

Η γυναίκα από τη Μολδαβία είχε εξαφανιστεί πριν από τρεις ημέρες

Σίφνος: Νεκρή σε δύσβατη περιοχή βρέθηκε η 37χρονη που είχε εξαφανιστεί (upd)

(Ανανέωση αρχικού κειμένου (09:52) Δυσάρεστο τέλος είχαν οι έρευνες για τον εντοπισμό της 37χρονης από τη Μολδαβία που είχε εξαφανιστεί πριν από τρεις ημέρες στη Σίφνο καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του Cyclades24.gr η άτυχη γυναίκα βρέθηκε νεκρή σε δύσβατη και ερημική περιοχή στη περιοχή Κάτω Πετάλι.

Η 37χρονη, η οποία είχε πάει στη Σίφνο προκειμένου να εργαστεί την καλοκαιρινή περίοδο, εντοπίστηκε από πυροσβέστες οι οποίοι συμμετείχαν στις έρευνες μαζί με αστυνομικούς και εθελοντές.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που εξαφανιζόταν η γυναίκα η οποία κατοικούσε στην ΑΘήνα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κατά τις ίδιες πληροφορίες η ΕΛ.ΑΣ. αποκλείει το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας ενώ «φως» στην υπόθεση θα ρίξει η έκθεση του ιατροδικαστή, η οποία αναμένεται να δείξει αν ο θάνατος της 37χρονης ήταν ατύχημα ή αν η .ίδια επέλεξε να δώσει τέλος στη ζωή της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.