Σκόπελος: Ακρωτηριάστηκε μωρό 1,5 έτους – Το ατύχημα και η δραματική διακομιδή στον Βόλο

Ο ακρωτηριασμός του, σημειώθηκε κατά τη διάρκεια των διακοπών…

Σκόπελος: Ακρωτηριάστηκε μωρό 1,5 έτους – Το ατύχημα και η δραματική διακομιδή στον Βόλο

Η Σκόπελος προσπαθεί να συνέλθει από τα όσα εκτυλίχθηκαν χθες το απόγευμα, όταν μωρό υπέστη μερικό ακρωτηριασμό σε δάχτυλα του ενός χεριού του.

Το αγγελούδι μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο του Βόλου, με τους γιατρούς να προσπαθούν να σώσουν το χέρι του. Μέχρι στιγμής δεν έχουν αποσαφηνιστεί οι συνθήκες πίσω από τον σοβαρότατο τραυματισμό του.

Πιο αναλυτικά, μερικό ακρωτηριασμό σε δάκτυλα του ενός χεριού, υπέστη ένα μωρό από την Σκόπελο, που χρειάστηκε χθες το απόγευμα να διακομιστεί στον Βόλο, προκειμένου να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με το magnesianews.gr, η διακομιδή του μωρού, ενάμιση μόλις έτους, έγινε στις 16.30 περίπου το απόγευμα με το πλωτό σκάφος του Λιμεναρχείου Βόλου, ενώ επιπλέον λεπτομέρειες για το ατύχημα δεν έγιναν μέχρι τώρα γνωστές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.