ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Σοκ στην Κρήτη: 13χρονη αποπειράθηκε να δώσει τέλος στη ζωή της κόβοντας τις φλέβες της σε παιδική χαρά

Το κορίτσι πήγε μόνο του στην παιδική χαρά

Σοκ στην Κρήτη: 13χρονη αποπειράθηκε να δώσει τέλος στη ζωή της κόβοντας τις φλέβες της σε παιδική χαρά

Σοκ προκαλεί η είδηση ότι ένα ανήλικο κορίτσι στην Κρήτη αποπειράθηκε να δώσει τέλος στη ζωή του μέσα σε παιδική χαρά, στο Πέραμα Μυλοποτάμου στην Κρήτη.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ένα κορίτσι 13 ετών προσπάθησε εχθές να αυτοκτονήσει μπροστά στα μάτια ανήλικων παιδιών και γονέων, σε μια παιδική χαρά, στο Πέραμα Μυλοποτάμου του Ρεθύμνου Κρήτης, γύρω στις 19:30 το απόγευμα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το κορίτσι με καταγωγή από την Ινδία, που διαμένει μόνιμα στο Πέραμα με την οικογένειά του, πήγε μόνο του στην παιδική χαρά, όπου εκείνη την ώρα βρίσκονταν κι άλλα παιδιά με τους γονείς τους.

Ξαφνικά, και μπροστά στα έκπληκτα μάτια όλων, το κοριτσάκι έβγαλε ένα ξυραφάκι που είχε κρυμμένο στα ρούχα του, και άρχισε να κόβει τις φλέβες του.

Οι γονείς μπροστά στη θέα του αιμόφυρτου παιδιού άρχισαν να φωνάζουν και να καλούν σε βοήθεια, απομακρύνοντας ταυτόχρονα και τα δικά τους παιδιά ώστε να μην γίνουν μάρτυρες της σκληρής αυτής εικόνας.

Τυχαία, εκείνη την ώρα περνούσε από το σημείο περιπολικό, με αποτέλεσμα το κοριτσάκι να μεταφερθεί αρχικά στο Κέντρο Υγείας της περιοχής, ενώ το βράδυ διακομίστηκε σε νοσοκομείο του Ηρακλείου όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Οι αστυνομικές αρχές, που διεξάγουν την προανάκριση για την υπόθεση, έχουν ήδη πάρει κατάθεση από τους γονείς του παιδιού, οι οποίοι ακόμα προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν τους λόγους που οδήγησαν τη 13χρονη σε αυτήν την πράξη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο παιδί αναμένεται να διενεργηθεί ψυχιατρική εξέταση, ενώ το κορίτσι θα δώσει και κατάθεση στην αστυνομία, όταν το επιτρέψουν οι θεράποντες γιατροί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.