ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Σοβαρό τροχαίο στη Φθιώτιδα: Μοτοσικλετιστής συγκρούστηκε με κοπάδι αγριογούρουνων

Ο 37χρονος φορούσε κράνος και γλύτωσε τα χειρότερα

Σοβαρό τροχαίο στη Φθιώτιδα: Μοτοσικλετιστής συγκρούστηκε με κοπάδι αγριογούρουνων

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε σήμερα το πρωί (11/7) στον επαρχιακό δρόμο Αταλάντης – Κυπαρισσίου στη Φθιώτιδα με έναν 37χρονο μοτοσικλετιστή να πέφτει πάνω σε ένα κοπάδι αγριογούρουνων.

Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, ο 37χρονος πήγαινε το πρωί στην δουλειά του όταν ένα κοπάδι από αγριογούρουνα του έκλεισε το δρόμο με αποτέλεσμα να πέσει με τη μηχανή που οδηγούσε σε ένα από αυτά.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και είχε ως αποτέλεσμα ο δικυκλιστής να εκσφενδονιστεί πολλά μέτρα στον αέρα και μακριά από το σημείο και να τραυματιστεί σε όλο του το σώμα από την πτώση. Ευτυχώς φορούσε κράνος και γλύτωσε τα χειρότερα, ωστόσο η μηχανή καταστράφηκε, ενώ το ζώο σκοτώθηκε επί τόπου.

Το μέγεθος του αγριογούρουνου που του έκοψε το δρόμο, πραγματικά σοκάρει όπως φαίνεται και από το τεράστιο πέλμα του.

Ο 37χρονος διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Αταλάντης κι από κει στο Νοσοκομείο Λαμίας για όλες τις απαραίτητες εξετάσεις.

Σε επικοινωνία που είχε το τοπικό μέσο με τον πρόεδρο του Κυνηγετικού Συλλόγου Αταλάντης Δημήτρη Καρατράντο, διαβεβαίωσε ότι από τη Δευτέρα 17 Ιουλίου αναλαμβάνουν δράση οι ομάδες δίωξης για τον περιορισμό του πληθυσμού των αγριογούρουνων και την απομάκρυνσή τους από κατοικημένες περιοχές.

«Σε συνεννόηση με το Δασαρχείο Αταλάντης άμεσα ξεκινούν 11 ομάδες με 120 μέλη – κυνηγούς οι οποίοι θα αναλάβουν υπεύθυνα και σύμφωνα με όσα προβλέπονται από τον νόμο, τη δίωξη των αγριογούρουνων από περιοχές της Λοκρίδας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στο μεταξύ τα ατυχήματα με τα ζώα αυτά που έχουν καταγραφεί τι τελευταίο διάστημα είναι δεκάδες στην περιοχή από την Αταλάντη έως και την Αρκίτσα, όπως επιβεβαίωσε και ο κ. Καρατράντος.

«Μόλις σήμερα το πρωί στη Σκάλα Αταλάντης σε χωράφι με υπολείμματα καλλιεργειών, δίπλα στο δρόμο, βρισκόντουσαν 40 ζώα. Λίγο πριν τις 6 το πρωί και ενώ είναι μέρα! Πλέον βρίσκονται παντού, δίπλα σε πολυσύχναστες περιοχές και όλες σχεδόν τις ώρες, μέρα ή νύχτα. Ο κόσμος δεν το γνωρίζει και όλοι κινούνται ξέγνοιαστοι με τα οχήματά τους, καθώς δεν μπορούν να φανταστούν ότι μέρα και σε δρόμο μέσα σχεδόν σε πόλεις και χωριά τριγυρίζουν αγριογούρουνα», τόνισε στη συνέχεια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Θυμίζουμε ότι ανάλογη δράση και μάλιστα με επιτυχία είχε αναλάβει και πάλι ο Κυνηγετικός Σύλλογος Αταλάντης σε συνεργασία με το Δασαρχείο Αταλάντης, τον περασμένο Αύγουστο με τη δίωξη ημίαιμων μη δεσποζόμενων χοίρων και αγριόχοιρων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.