Σταθμός Λαρίσης: 33χρονος αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει πέφτοντας από μπαλκόνι ξενοδοχείου

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα δυνάμεις της Αστυνομίας

Σταθμός Λαρίσης: 33χρονος αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει πέφτοντας από μπαλκόνι ξενοδοχείου

Ένας 33χρονος περίπου στις 11 το βράδυ της Κυριακής, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους απείλησε να πέσει από μπαλκόνι ξενοδοχείου που βρίσκεται κοντά στον Σταθμό Λαρίσης.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα δυνάμεις της Αστυνομίας, αλλά και της Πυροσβεστικής.

Χρειάστηκαν πάνω από 2 ώρες για να καταφέρουν οι αρχές να αποτρέψουν τον νεαρό άνδρα από την απόπειρα αυτοχειρίας, πράγμα το οποίο και επετεύχθη μετά από μια καλά οργανωμένη επιχείρηση.

Συγκεκριμένα αστυνομικοί πήδηξαν από διπλανό μπαλκόνι και τράβηξαν μακριά τον 33χρονο, γλιτώνοντάς τον από το μοιραίο. Λίγα λεπτά μετά ο άνδρας συνελήφθη, ενώ αναμένεται να εξεταστεί και από ειδικό ψυχολόγο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.