ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Στιγμές χαράς για τον 27χρονο που έμεινε παράλυτος στα Θεοφάνεια – Παντρεύτηκε την αγαπημένη του

Το ζεϊμπέκικο του γαμπρού ήταν ένα μάθημα ζωής που γίνεται viral στο διαδίκτυο

Στιγμές χαράς για τον 27χρονο που έμεινε παράλυτος στα Θεοφάνεια – Παντρεύτηκε την αγαπημένη του

Το ατύχημα στα Θεοφάνεια του 2021 συγκλόνισε την Εύβοια και ολόκληρη τη χώρα. Ο άτυχος άνδρας πήδηξε για να πιάσει τον σταυρό, αλλά έπεσε, χτύπησε με τον αυχένα και έμεινε παράλυτος.

Ο 27χρονος – σήμερα – Γιάννης, έζησε χθες (08/07) μία από τις πιο ευτυχισμένες μέρες της ζωής του. Ειδικότερα, ντύθηκε γαμπρός και παντρεύτηκε με τη γυναίκα που δεν εγκατέλειψε ποτέ το πλευρό του.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το cretalive.gr, κατά τη διάρκεια του γάμου έριξε και ένα ζεϊμπέκικο, το οποίο έγινε γρήγορα viral στα social media.

Το χρονικό του ατυχήματος

Όπως αναφέρθηκε όλα έλαβαν χώρα στις Ιανουαρίου του 2021, όταν μία παρέα νεαρών ατόμων στην Αμάρυνθο της Εύβοιας, αποφάσισαν να τιμήσουν τα Θεοφάνεια ρίχνοντας μόνοι τους τον Σταυρό στη θάλασσα. Ένας από τους νεαρούς, πέφτοντας στην θάλασσα για να πιάσει τον σταυρό, παραπάτησε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στον αυχένα και να μείνει ακινητοποιημένος μέσα στο νερό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Άμεσα στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αλλά οι διασώστες δεν κατάφεραν να μετακινήσουν τον νεαρό μέσα από το νερό και έτσι μεταφέρθηκε με καΐκι στο λιμάνι της Αμαρύνθου και από εκεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο γενικό νοσοκομείο Χαλκίδας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.