
Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Λάρισας κάθισε σήμερα (01/09) 58χρονος καθηγητής Θεολογίας και σύμβουλος Σχολικής Ζωής, ο οποίος αντιμετωπίζει κατηγορίες που αφορούν 16χρονη μαθήτρια του σχολείου όπου δίδασκε, καθώς και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας μέσω πληροφοριακών συστημάτων.
Σύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα, οι πράξεις για τις οποίες κατηγορείται φέρονται να σημειώθηκαν τους πρώτους μήνες του 2025, εντός του σχολικού χώρου.
Κατά την πρώτη ημέρα της δίκης εξετάστηκαν εκπαιδευτικοί και οι γονείς της ανήλικης, με ιδιαίτερη αναφορά στην ψυχολογική κατάσταση της 16χρονης, η οποία παρακολουθείται από ψυχολόγο και έχει αλλάξει σχολικό περιβάλλον.
Ο 58χρονος αρνείται ότι είχε γενετήσιες πράξεις με τη μαθήτρια, ενώ δεν αρνείται την ανταλλαγή μηνυμάτων μαζί της.
Η υπόθεση αποκαλύφθηκε μετά από έρευνα των αρμόδιων Αρχών και παρέμβαση της Εισαγγελίας Ανηλίκων.
Η δίκη συνεχίζεται αύριο (02/09), με την απολογία του κατηγορουμένου.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.