ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Στο σκοτάδι οκτώ χωριά της Εύβοιας – «Δεν έχει έρθει κανένα συνεργείο» λέει ο δήμαρχος

Η διακοπή ρεύματος έχει βυθίσει στο σκοτάδι οκτώ χωριά του Δήμου Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας

Στο σκοτάδι οκτώ χωριά της Εύβοιας – «Δεν έχει έρθει κανένα συνεργείο» λέει ο δήμαρχος

Χωρίς ρεύμα έχουν μείνει εδώ και λίγη ώρα αρκετά χωριά στη Βόρεια Εύβοια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του evima.gr, η διακοπή ρεύματος έχει βυθίσει στο σκοτάδι οκτώ χωριά του Δήμου Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας.

Τα χωριά που έχουν βυθιστεί στο σκοτάδι

Πρόκειται για τα χωριά Στροφυλιά, Αγία Άννα Αχλαδι, Κοτσικιά Κερασιά, Αμέλαντες, Παπάδες, παραλία Αγίας Άννας, παραλία του Αχλαδίου, Κεράμεια, παραλία Λουτρό και σε όλη τη Δημοτική Ενότητα Ελυμνίων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως είπε αποκλειστικά στο evima.gr ο δήμαρχος Γιώργος Τααπουρνιώτης: «Όλη η γραμμή είναι εκτός. Δυστυχώς οι αντιδήμαρχοι Άγγελος Κωνσταντινάκης και Δημήτρης Σκοπελίτης ψάχνουν να δουν που είναι το πρόβλημα. Αυτά είναι τα καλά των συγχωνεύσεων, μέχρι τώρα δεν έχει έρθει κανένα συνεργείο της ΔΕΔΔΗΕ. Τώρα έρχεται όπως μας ενημέρωσαν», είπε αφήνοντας αιχμές για τη ΔΕΗ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.