ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας αυτή την ώρα από την ΠΟΕ ΟΤΑ στο ΥΠΕΣ – Κλειστή η Β. Σοφίας

Ζητούν να ανακληθεί η πειθαρχική δίωξη στους αιρετούς και προσλήψεις νέου μόνιμου προσωπικού

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας αυτή την ώρα από την ΠΟΕ ΟΤΑ στο ΥΠΕΣ – Κλειστή η Β. Σοφίας

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Υπουργείο Εσωτερικών πραγματοποιούν μέλη της ΠΟΕ ΟΤΑ στο πλαίσιο της πανελλαδικής στάσης εργασίας.

Η κινητοποίηση γίνεται με αφορμή τις εξελίξεις που έχουν επίκεντρο τον Δήμο Αγίου Δημητρίου όπου 27 δημοτικοί σύμβουλοι Αγ. Δημητρίου καλούνται σε απολογία για «παράβαση καθήκοντος με δόλο», καθώς σεβάστηκαν δύο πρωτόδικες αποφάσεις για μετατροπή των συμβάσεων 34 εργαζομένων από ορισμένου σε αορίστου χρόνου και δεν άσκησαν έφεση.

Ζητούν να ανακληθεί η πειθαρχική δίωξη στους αιρετούς και προσλήψεις νέου μόνιμου προσωπικού, για την κάλυψη των κενών στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. poe-ota-wiliam

«Με την κινητοποίηση αυτή- όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της, η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.- εκφράζει αφενός την αμέριστη συμπαράσταση και στήριξη της στο Σωματείο Εργαζομένων του Δήμου Αγίου Δημητρίου, που δίνει αγώνα για να λυθεί οριστικά και θετικά το ζήτημα της μετατροπής των συμβάσεων τριάντα τεσσάρων (34) εργαζομένων από Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου σε Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου και αφετέρου, την σφοδρή αντίθεση της στις μεθοδεύσεις της κυβέρνησης που θέλει να απαξιώσει και να υπονομεύσει το θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, για να εκχωρήσεις τις υπηρεσίες και τις αρμοδιότητες της στα μεγάλα ιδιωτικά και επιχειρηματικά συμφέροντα. poeota-kinisi

Είναι πρωτοφανές, αυταρχικό και άκρως επικίνδυνο να καλείται σε απολογία σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αγίου Δημητρίου από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής, προφανέστατα κατόπιν άνωθεν πολιτικής-κυβερνητικής εντολής, με την κατηγορία της παράβασης καθήκοντος με δόλο, γιατί αρνήθηκε να ασκήσει έφεση επί των δύο (2) πρωτόδικων αποφάσεων και να αποδεχθεί την μετατροπή της σύμβασης των τριάντα τεσσάρων (34) εργαζομένων από Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου, σε Αορίστου Χρόνου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.